businesssoftware

Gebruiksvriendelijke bedrijfsapplicaties op maat

Bedrijfssoftware op maat van jouw onderneming, noden en budget. Siteffect zorgt ervoor. Het automatiseren van bedrijfsprocessen heeft voor ons namelijk geen geheimen meer. Van CRM tot facturatie en stockbeheer, wij ontwikkelen je bedrijfsapplicatie uiterst flexibel en snel. Van analyse en advies tot implementatie en follow-up.

Ervaring heeft ons geleerd dat kant-en-klare ERP-pakketten niet altijd voldoen en dan is business software op maat dé perfecte en betaalbare oplossing. Voor de ontwikkeling van je applicaties – compatibel met Mac OS én Microsoft Windows – kiezen onze IT-specialisten altijd de technologie in functie van behoeften, tijd en prijs. Dat kan de gebruiksvriendelijke databasesoftware FileMaker zijn, of diverse andere programmeertalen.

Business apps

Ga voor nog meer productiviteit met gespecialiseerde business apps. Onze senior developers creëren multi-platformoplossingen en toepassingen voor gebruik op tablet en smartphone. Ideaal voor medewerkers die onderweg zijn of op verplaatsing werken. Klantgegevens online actualiseren en synchroniseren via iPad of iPhone, stockbeheer in realtime opvolgen, rapporten handig en snel bij de hand… Siteffect ontwerpt unieke business apps en zorgt ervoor dat alle gegevens overal beschikbaar zijn.

Krachtige online databases

Aan de basis van goede bedrijfssoftware ligt een krachtige online database. Wij ontwikkelen databases met aandacht voor de juiste gegevensverwerking en rendabiliteit door efficiëntie en reactiviteit. Zo ben je in staat om doelgerichte rapporten te maken, heldere conclusies te trekken en waar nodig tijdig bij te sturen.

Mooier nog: indien gewenst, integreren we bestaande pakketten zodat oud en nieuw optimaal samenwerken. Onze databases maken niet alleen qua inhoud en gebruiksgemak het verschil, ook de aantrekkelijke interface is mooi meegenomen. Ervaar het zelf.

Samenwerken voor

bedrijfssoftware, webdesign, webshop of logo ontwerp?

Contacteer ons vandaag nog