Online afspraakmodule of reservatiemodule voor de veiligheid van u en uw klanten!

afspraakmodule online

Activeer NU een online afspraakmodule!

Door op afspraak te werken, kan u uw klanten virusvrij ontvangen, met respect voor de veiligheidsmaatregelen.

Siteffect installeert een snelle afspraakmodule, op een subdomein van uw website. Zo kunnen uw klanten makkelijk hun moment zoeken en boeken.

Een voorbeeld ter illustratie? Onze klant www.van-laethem.be is alvast up and running. Op de website staat een knop ‘Afspraak maken’, die doorlinkt naar de module met de toepasselijke URL: https://afspraak.van-laethem.be. U legt de timeslots vast, uw klant kiest de gepaste datum en uur. Afspraak vastgelegd? Dan ontvangen zowel u als de klant een bevestigingsmail. Easy!

Ook mogelijk als reservatiemodule

De module kan ook gebruikt worden als online reservatiemodule waarbij je per tijdsblok het maximum aantal beschikbare plaatsen invult. Bij iedere reservatie wordt het aantal plaatsen in mindering gebracht.
Een voorbeeld van deze toepassing kan je bekijken op https://reserveer.jolihoeve.be

Vermijd lange wachtrijen voor de deur of te veel mensen tussen de winkelrekken.

Dankzij de afspraakmodule kan u de klantenstroom zelf sturen en uw tijdsloten beheren.

En ook na de coronacrisis blijf de afspraakmodule een meerwaarde voor uw website. Via de adminmodule kan u uw sluitings- en verlofdagen duidelijk communiceren naar prospects en klanten. Bovendien heeft u steeds een mooi overzicht van de geboekte afspraken, per dag, per week of zelfs per maand.

Mogen wij de afspraakmodule ook voor u installeren?

We activeren de afspraakmodule op minder dan vier uur tijd. Hiervoor vragen we een eenmalige installatiekost van € 150 en een maandelijkse kost van € 9/maand, die we jaarlijks factureren.