Bedrijfsfotografie, voor een professioneel én visueel visitekaartje

Siteffect is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie voor veelzijdige toepassingen. Website, bedrijfsmagazine, social media, presentaties, campagnes, … Wij brengen je zaak haarscherp in beeld!

9

Eventfoto’s

Sfeervolle samenvatting van een receptie, netwerkmoment of presentatie. Een belangrijk bedrijfsevent op de planning? Onze fotografen shooten de locatie, genodigden, speeches en presentaties vanop de eerste rij. Ideaal om mee uit te pakken op social media!

9

Teamfoto’s

Uniforme foto’s van je medewerkers. Siteffect brengt je werknemers en afdelingen professioneel in beeld. Van portretfoto’s voor je teampagina en LinkedIn-profiel, tot sprekende teamfoto’s voor Instagram of een bedrijfspresentatie.

9

Bedrijfsfoto’s

Inspiratie op locatie. Siteffect legt je bedrijfsruimtes vakkundig vast op de gevoelige plaat. Stijlvolle vergaderzalen, hippe brainstormruimte, hightech werkplaats, … Een 360°-view? Onze dronefoto’s maken het makkelijk waar!

9

Productiefoto’s

Bedrijvigheid in beeld. Een belangrijk bedrijfsevent op de planning? Artisanaal atelier, hypermodern machinepark of gestroomlijnde fabrieksruimte: bedrijfsfotografie van je inhouse productieproces is een absolute meerwaarde voor je website of social media.

Zinnetje hier nog?

Professionele foto’s laten maken voor je bedrijfswebsite? Je team, kantoorsite of productieproces letterlijk en figuurlijk in the picture zetten? Investeren in up-to-date foto’s van je zaak?

Neem contact op