Softwarespecialisten sinds 1997

Gebruiksvriendelijke applicaties en service op maat van de klant, daarvoor staat Siteffect uit Grimbergen garant. Het resultaat van meer dan 20 jaar knowhow van een complementair team van developers die met kennis van zaken software ontwerpen en implementeren.

Het begon allemaal met (online) marketing- en verkoopondersteuning aan hardware- en softwarefabrikanten, in de vorm van incentives, commerciële acties, getrouwheidsprogramma’s, interactieve websites en meer. Op vraag van de klanten ontwikkelden Olivier Troch en zijn partners doorheen de jaren steeds meer websites, webshops en gespecialiseerde bedrijfssoftware. Ervaring die ondertussen kan tellen, en waarvan jij de vruchten plukt voor jouw onderneming.

Flexibele IT-partner

Vandaag is Siteffect dé betrouwbare partner van kmo’s en internationale topbedrijven. Onze grote flexibiliteit en uitstekende service zitten daar zeker voor iets tussen. Als toegewijde informatici staan we 7/7 en 24/24 paraat. Maar het mooiste van al: we denken zeer ver mee met jou als klant. Elke wens wordt bekeken, elke uitdaging aangegaan. De juiste softwareoplossing voor jouw bedrijf, daar draait het om.

Ontdek onze groei

Samenwerken voor

bedrijfssoftware, webdesign, webshop of logo ontwerp?

Contacteer ons vandaag nog