Webshop voor uw winkel, snel en efficiënt

Een webshop op maat van je bedrijf

Zet samen met Siteffect in op E-commerce, met een gebruiksvriendelijke webwinkel die we op maat van je doelpubliek ontwikkelen. Onze experts bouwen mobiel toegankelijke webshops en E-commerce oplossingen met WooCommerce, OpenCart, Magento of een andere technologie die het beste bij je zaak past. We laten de online shop – of die nu basis of uitgebreid is – een overzichtelijk geheel vormen met je website.

Elk verhaal is uniek, elk project is dus ook verschillend. We starten met een analyse om je vereisten in kaart te brengen. Die vertalen we in een webshop of platform op maat, met aangepaste functionaliteiten.

Online betaalsysteem en ERP-integratie

Een gebruiksvriendelijk en doeltreffend bestelproces staat centraal bij een webshop. Die krijgt dus alle aandacht. Een online shop is echter geen eiland. Wij zorgen ervoor dat de online shop communiceert en data kan doorsturen en ontvangen van andere programma’s zoals boekhoudpakketten en voorraadprogramma’s. Online betalingen via Bancontact, MasterCard, VISA, PayPall enz. maken we mogelijk door een integratie van een veilig, online betaalsysteem.

Tip: kies van bij de start voor een ERP-geïntegreerde webshop. Importeer handig en snel producten naar je webwinkel en exporteer facturen naar je ERP-systeem. Alles eenvoudig te beheren met een krachtig CMS.

Samenwerken voor

uw webshop?

Contacteer ons vandaag nog

Wens je meer info over de werking van Siteffect?