Een webshop op maat van je bedrijf

Zet samen met Siteffect in op E-commerce, met een gebruiksvriendelijke webwinkel die we op maat van je doelpubliek ontwikkelen.

Van mock-ups tot de ontwikkeling en go-live van de webapplicatie.

Dankzij een duidelijke strategie werken we het unieke design uit tot een volwaardige website, webshop of op maat gemaakte applicatie die je zelf kan beheren.

Gratis offerte aanvragen

Elk verhaal is uniek, elk project is dus ook verschillend.

We starten met een analyse om je vereisten in kaart te brengen. Die vertalen we in een webshop of platform op maat, met aangepaste functionaliteiten.

Een webshop met maximaal rendement, wil jij dat ook?Snel Siteffect bellen! 🤙

Enkele getuigenissen

Website Koken De Graef - Londerzeel

Website voor Koken De Graef – Londerzeel

Siteffect speelt kort op de bal, laat geen enkele vraag ongemoeid liggen en komt steeds met de juiste oplossing binnen de kortste keren.
Na de mooie realisatie van onze site is dit voor mij van primordiaal belang.
Misschien niet de goedkoopste, maar wel uitmuntende service en afspraken.

Koen De Graef

https://kokendegraef.be/

Webshop laten maken voor ontbijtservice

Webshop op maat voor ambachtelijk ontbijtspecialist Carmello

Gert en Olivier hebben de technische skills, maar communiceren zeer begrijpelijk en staan altijd open voor de input van de klant. En de snelheid die ze aan de dag leggen, is fenomenaal. Liep er iets mis in de lanceringsfase, dan werd dit letterlijk binnen het kwartier opgelost. Heel fijn om zo samen te werken.

Marie-Caroline, zaakvoerder Carmello

Webapplicatie voor broodjeszaak

Webapplicatie voor broodjeszaak Pickels

Siteffect werkt professioneel, stipt én snel. In de webapplicatie voor onze broodjeszaak werken we met een tijdslot: de bestellingen komen tot 10 u binnen, om 12 u vertrekken de broodjes gesmeerd en gelabeld met de chauffeur naar het juiste adres. Hebben we een vraag of een probleem met de software? Dan moeten we snel kunnen schakelen. Siteffect geeft onmiddellijk feedback, en biedt binnen het kwartier een antwoord of oplossing aan. Beter kan niet!

Cindy van Mulders, zaakvoerder Pickels