Webdesign

businesssoftware

Webdesign en websites die scoren

Webdesign Siteffect uit Grimbergen is dé professionele partner voor de ontwikkeling van je website.
Want een stijlvolle website die effectief werkt en meer verkoopt, dat verdient jouw bedrijf. Met behulp van geavanceerde technologie ontwikkelen wij moderne websites die visueel sterk zijn en door zoekmachineoptimalisatie (SEO) ook nog eens hoog scoren in de zoekmachines.

Een website is onderdeel van je branding en straalt je huisstijl uit. Siteffect maakt een uniek grafisch ontwerp of webdesign dat volledig aan je wensen voldoet. En het beheer doe je makkelijk zelf.

Content management systeem (CMS)

Ook voor onze afdeling webdesign geldt: flexibiliteit troef. Afhankelijk van je situatie, bouwen wij je website in een specifiek CMS. Reeds in de beginjaren hebben wij onze eigen technologie ontwikkeld: buildyweb. We zijn echter ook vertrouwd met bestaande systemen zoals Joomla, WordPress, Drupal, Magento webshops enz. Onze ervaring met heel wat CMS-systemen heeft ervoor gezorgd dat wij buildyweb doorheen de jaren hebben verbeterd tot een uiterst gebruiksvriendelijk en verfijnd CMS. Verder realiseren we maatwerk en bouwen we specifieke online modules die we haarfijn implementeren in de website. Webdesign op maat dus, voor een unieke en mobiel responsive site.

Dit alles doen we in overleg. Want een fijne en transparante samenwerking vinden wij even belangrijk als de kwaliteit van ons webdesign. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Samenwerken voor

bedrijfssoftware, webdesign, webshop of logo ontwerp?

Contacteer ons vandaag nog