De specialist in webontwikkeling

Een aantrekkelijk webdesign gaat hand in hand met zorgvuldig uitgekiend webdevelopment. Webontwikkeling is namelijk evenzo belangrijk. Siteffect pakt dat gestructureerd aan.

Van mock-ups tot de ontwikkeling en go-live van de webapplicatie.

Dankzij een duidelijke strategie werken we het unieke design uit tot een volwaardige website, webshop of op maat gemaakte applicatie die je zelf kan beheren.

Gratis offerte aanvragen

Meer dan 350 bedrijven en organisaties gingen je voor.

Of je nu starter bent of al jarenlang ondernemer, iedereen kan bij Siteffect aankloppen voor websiteontwikkeling met een persoonlijke touch. Wij maken websites en voorzien straf webdesign voor klanten in gans België, dus zeker ook voor jouw zaak.

Een website met maximaal rendement, wil jij dat ook?Snel Siteffect bellen! 🤙

Enkele getuigenissen

Website Koken De Graef - Londerzeel

Website voor Koken De Graef – Londerzeel

Siteffect speelt kort op de bal, laat geen enkele vraag ongemoeid liggen en komt steeds met de juiste oplossing binnen de kortste keren.
Na de mooie realisatie van onze site is dit voor mij van primordiaal belang.
Misschien niet de goedkoopste, maar wel uitmuntende service en afspraken.

Koen De Graef

https://kokendegraef.be/

Software voor stockbeheer bij Guldager waterverzachters

Software voor stockbeheer bij Guldager waterverzachters

Bij Siteffect staat constante samenwerking centraal. Wat zijn de pijnpunten? Hoe kunnen we ons stockverloop transparant rapporteren? Toen we onze ideeën met Olivier bespraken, ging hij meteen op zoek naar een efficiënte oplossing in functie van onze noden en werkwijze. Het resultaat mag dan ook gezien worden: een op maat geschreven softwareapplicatie die de prijzen en stockwaarden elk uur up-to-date houdt. Het ingenieuze scansysteem zorgt voor een gestroomlijnd voorraadbeheer waar we graag mee uitpakken naar onze Guldager zusterbedrijven in Zwiterland en Denemarken.

Bruno Moriau, Guldager

Software op maat voor verzekeringskantoor Comopolis

Software voor verzekeringskantoor Comopolis

Siteffect schakelt snel, begrijpt de verzekeringsmaterie als geen ander en heeft al aan enkele woorden genoeg om aan de slag te gaan. De software launch in 2015 was dan ook vooruitstrevend voor zijn tijd! Custom made software, transparant agent- en klantenbeheer, een eigentijdse look & feel, … Siteffect stapt mee in je ondernemersverhaal en zorgt voor softwareoplossing op maat.

Steve Metior, Comopolis

Webshop laten maken voor ontbijtservice

Webshop op maat voor ambachtelijk ontbijtspecialist Carmello

Gert en Olivier hebben de technische skills, maar communiceren zeer begrijpelijk en staan altijd open voor de input van de klant. En de snelheid die ze aan de dag leggen, is fenomenaal. Liep er iets mis in de lanceringsfase, dan werd dit letterlijk binnen het kwartier opgelost. Heel fijn om zo samen te werken.

Marie-Caroline, zaakvoerder Carmello

Webapplicatie voor broodjeszaak

Webapplicatie voor broodjeszaak Pickels

Siteffect werkt professioneel, stipt én snel. In de webapplicatie voor onze broodjeszaak werken we met een tijdslot: de bestellingen komen tot 10 u binnen, om 12 u vertrekken de broodjes gesmeerd en gelabeld met de chauffeur naar het juiste adres. Hebben we een vraag of een probleem met de software? Dan moeten we snel kunnen schakelen. Siteffect geeft onmiddellijk feedback, en biedt binnen het kwartier een antwoord of oplossing aan. Beter kan niet!

Cindy van Mulders, zaakvoerder Pickels