businesssoftware

De specialist in webontwikkeling

Een aantrekkelijk webdesign gaat hand in hand met zorgvuldig uitgekiend webdevelopment. Webontwikkeling is namelijk evenzo belangrijk. Siteffect pakt dat gestructureerd aan: van mock-ups tot de ontwikkeling en go-live van de webapplicatie. Dankzij een duidelijke strategie werken we het unieke design uit tot een volwaardige website, webshop of op maat gemaakte applicatie die je zelf kan beheren.

Als specialist in webontwikkeling voor kmo’s en internationale bedrijven zorgen we ook voor op maat gemaakte koppelingen met ERP-systemen, boekhoudpakketten, kassassystemen enz. Alles wat we doen op vlak van automatisatie en integraties is gestoeld op jarenlange ervaring. Front-end, back-end en database vormen zo altijd een harmonieus geheel.

Zoekmachineoptimalisatie 

Een website moet bovenal performant zijn. Concreet: snel gevonden worden en goed scoren in zoekmachines. Wij bij Siteffect kennen alles van search engine optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie. We laten je webpagina’s hoger scoren in de organische (niet betalende) zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google.

Het is de juiste structuur/code in combinatie met relevante content en zoekwoorden, linkbuilding, alsook verdere online opvolging die ‘t ‘m op lange termijn doet. Denk aan slim bloggen, online marketing, social media enz. Ook met search engine advertising (SEA) en het opzetten van AdWords-campagnes helpen we graag.

Samenwerken voor

bedrijfssoftware, webdesign, webshop of logo ontwerp?

Contacteer ons vandaag nog