Software voor verzekeringskantoor Comopolis

Software op maat voor verzekeringskantoor Comopolis

Polissen beheren, verzekeringsproducten organiseren, achterstanden rapporteren, … Een verzekeringskantoor brengt heel wat specifieke, sectorgebonden taken met zich mee. Het overzicht bewaren met behulp van unieke software voor verzekeringskantoor, volledig op maat? U vraagt, Siteffect implementeert en concretiseert een beheersysteem op maat. Zo ook voor Comopolis, verzekeringskantoor met kantoren te Aalst.

Software op maat from scratch

‘Bestaat er een manier om onze agenten en interne werking transparant op te volgen, waar en wanneer we willen?’ Een concrete IT-vraag die Siteffect op haar bord kreeg van verzekeringsmakelaar Comopolis. Met het oog op de organisatie en optimalisatie van hun verkoopstructuur, wilden ze de rapportage van hun agenten, producten, klanten en commissies onderbrengen in een coherent, intuïtief systeem. Een project op het lijf geschreven van Siteffect, want zaakvoerder Olivier Troch heeft zelf ruime ervaring in de verzekeringssector.

Software development voor verzekeringskantoor

Met behulp van FileMaker, een veelzijdige, intelligente databaseapplicatie, ontwikkelde Siteffect een unieke tool in lijn met de wensen van Comopolis. Inzicht krijgen in de betalingsachterstand, inzoomen op de prestaties van verzekeringsagenten, commissies weergeven op niveau van de agent, teamleader, manager of director, … Door de specifieke data onder te brengen in overzichtelijke tabs, creëert de software op maat een haarfijne follow-up van de interne werking.

Uw eigen software: veilig, vlot en gebruiksvriendelijk

Omdat Comopolis met haar vraag vooral doelde op eenvoud en efficiëntie, legde Siteffect bij de softwareontwikkeling de focus op gebruiksgemak. De beheerder logt eenvoudig in, raadpleegt de fiche van de verzekeringsagent en krijgt meteen een overzicht van de persoonlijke gegevens, gelinkte klanten, historiek en commissiesaldo. Software development met een hoge precisiegraad, inventief van ontwerp en sterk in haar eenvoud. Zo specifiek en klantgericht, dat Siteffect zelf instaat voor de maandelijkse update om de gegevens te finetunen.

Jarenlange IT-ervaring én knowhow in de verzekeringssector: het was die unieke combinatie die Comopolis ertoe dreef haar project toe te vertrouwen aan Siteffect. Door echt te luisteren naar vraag, bouwden we een softwaresysteem dat volledig aansluit bij hun interne organisatie en verkoopstructuur. Het resultaat is een hyperpersoonlijke software op maat, ontworpen van een blanco blad en te specifiek om te dupliceren.

Olivier Troch, Siteffect

Siteffect schakelt snel, begrijpt de verzekeringsmaterie als geen ander en heeft al aan enkele woorden genoeg om aan de slag te gaan. De software launch in 2015 was dan ook vooruitstrevend voor zijn tijd! Custom made software, transparant agent- en klantenbeheer, een eigentijdse look & feel, … Siteffect stapt mee in je ondernemersverhaal en zorgt voor softwareoplossing op maat.

Steve Metior, Comopolis