Website voor vakantiehuis Residence Serena

Website voor vakantiehuis Residence Serena

Een website voor vakantiehuis Residence Serena.

Bezoek de website voor vakantiehuis Residence Serena op https://residenceserena.be

 

Kies voor een mooie, gebruiksvriendelijke website en contacteer Siteffect.

 

Het vakantiedomein Residence Serena biedt u de mogelijkheid om in alle rust te ontspannen.

Het vakantiehuis is omringd door de typische Umbrische natuur en vegetatie. Omgeven door natuurpaden en wandelpaden. Een eigen boomgaard en een klein bos en een kleine speeltuin voor kinderen.

Bij Residence Serena kan u van ontspannende momenten genieten nabij de pergola in de tuin en genieten van de zonsondergang boven de glooiende heuvels, het inademen van de geur van lavendel, kortom een vakantie van volledige ontspanning.

Onze gasten kunnen ontspannen in het prachtige zwembad alsook een drankje bestellen aan de houten bar. Op een verhoogd terras kan u in de jacuzzi genieten van een warme hydro massage en ondertussen genieten van het onwaarschijnlijke landschap met uitzicht op de Monte Subasio.

Genesteld in de heuvels van Umbrië en ondergedompeld in de typische vegetatie van het gebied. Residence Serena heeft een zwembad, jacuzzi, tennisplein en speeltuin. Er is ook een warme en lichte gemeenschappelijke ruimte met open haard en een pizza oven in de tuin.

Het is een volledig gerestaureerd complex met 9 appartementen, elk met een eigen ingang, privé buitenruimte alsook een zithoek met satelliet TV, badkamer met douche.

Tijdens uw verblijf in Residence Serena kunt u uw maaltijden bereiden in de privacy van uw appartement. Want elk appartement heeft een ingerichte kitchenette of maak gebruik van de barbecue faciliteiten buiten.

Met de auto ben je op 10 min. in het centrum van Assisi.
Residence Serena is gelegen op 45 km van het centrum van Perugia, 22 km van de luchthaven van Perugia en 200 km van de luchthaven van Rome.